0

Cs-Cart Webshop

Top software voor webwinkels

een professionele

CS-Cart webshop laten bouwen

Voor een succesvolle webshop is de keuze voor goede software van groot belang. Creatievelink heeft de afgelopen jaren diverse professionele software pakketten met elkaar vergeleken, waarbij één pakket voor ons als winnaar uit de bus kwam, en dat is CS-Cart. Het is eenvoudig, zeer uitgebreid, en zeer goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast heeft het als grote voordeel dat het veel sneller software is dan het veel gebruikte Magento of Woocommerce voor Wordpress.

Creatievelink mag zich officieel geautoriseerd Reseller van Cs-Cart noemen.

geautoriseerd reseller cs-cart

Wat kost een Cs-Cart Licentie?

Cs-Cart voor 1 storefront (1 domeinnaam) kost € 310,- waarbij je de mogelijkheid hebt om updates uit te voeren gedurende 1 jaar. Deze periode kun je jaarlijks verlengen voor € 145,- per jaar, maar dat is niet verplicht. Je kunt de software ook gewoon blijven gebruiken na dat jaar, maar dan kun je dus geen updates meer uitvoeren. Indien je licentie om updates uit te voeren al enige tijd is verlopen, dan kunnen de kosten om deze opnieuw te verlengen iets hoger liggen.

Het is met Cs-Cart ook mogelijk om vanuit één beheersysteem meerdere winkels te beheren met verschillende domeinnamen, en zelfs met een compleet ander uiterlijk. Hiervoor dien je extra storefront licenties te kopen. De kosten van een licentie voor een extra storefront bedragen € 210,- per stuk.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW, en kunnen dagelijks lichtelijk afwijken. Benieuwd naar de huidige prijs, neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden?

naar de Cs-Cart software

Bekijk een demo van Cs-Cart

Ben je nieuwsgierig geworden naar Cs-Cart? Je kunt gratis een demo bekijken van de software. Zo heb je al enig zicht op hoe de website er standaard uitziet, en nog belangrijker : Je kunt een kijkje nemen in het beheer-paneel.

Inventarisatie

Elkaar leren kennen. Bespreken wat je met je webwinkel wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht je waarde aan, maar ook wat vind je mooi? Zoveel mogelijk informatie vergaren is in deze fase belangrijk.

Ontwerpen

Tijd om aan de slag te gaan met de verkregen informatie: het visuele ontwerp. Te beginnen met de homepage. Wanneer deze naar wens is, volgen de onderliggende pagina's.

Bouwen

Zodra alle grafische ontwerpen voor de verschillende pagina's zijn goedgekeurd gaat de bouw van je webwinkel van start. Het ontwerp komt zo tot leven en wordt interactief.

Testen & Live

Zodra de webshop (bijna) klaar is voor oplevering, is het tijd om deze grondig te testen. Alles moet goed werken. De voorkant maar ook een eventuele achterkant. Daarna gaat je webshop live!

Enkele voordelen van

een CS-Cart webshop

Krachtig productbeheer
Maak categorieën zo veel als je wilt, importeer duizenden producten, maak product-variaties. En nog veel meer!
Gebruiksvriendelijk
Het Cs-Cart platform is eenvoudig om te begrijpen en om in te werken. Het controlpanel zit boordevol met opties maar is toch zeer overzichtelijk.
Ongelimiteerde integratie mogelijkheden
Integreer third-party systemen als boekhoudsystemen, CRM en ERP. Met de flexibele API zijn er tal van mogelijkheden.
Prijs/Kwaliteit
Kosten zijn altijd belangrijk. CS-Cart is gebaseerd op een life-time licentie. Geen verplichte jaarlijkste kosten. De software heeft meer dan 500 ingebouwde functies en daarnaast zijn er vele plugins en thema's online beschikbaar om kosten te besparen.
Open Source
Een specifieke functie nodig? Geen probleem. Cs-Cart software is open source, waardoor het platform naar je eigen wensen is aan te passen.
Betrouwbare support
Achter de CS-Cart software zit een goed support-team dat voor ons standby staat wanneer we tegen problemen aanlopen.
Webshop laten bouwen?