0

Laat je betoveren

door Creatievelink

Gepassioneerd specialist in vormgeving & websites

Creatievelink

Creatievelink is een klein maar professioneel reclamebureau. Klein betekent niet per definitie beperkt. Sterker nog, dit is de kracht van Creatievelink. Eén aanspreekpunt, korte lijnen, minder ruis op de lijn en extra betrokkenheid. Uiteraard wordt er samengewerkt waar nodig met specialisten, zoals drukkerijen, fotografen, tekstschrijvers en zoekmachine-specialisten.

Kom in contact met Creatievelink

Na het volgen van de grafische opleiding aan het Sint-Lucas te Boxtel en enkele jaren dienstverband bij diverse grafische- en internetbedrijven, richtte René van der Linden in 2003 zijn eigen bedrijf op. Het internet was in opkomst en de passie voor deze nieuwe mediavorm resulteerde in de bedrijfsnaam The WebStudio.
Na jaren trouwe dienst werd eind 2019 de keuze gemaakt om de bedrijfsnaam te wijzigen. Creativiteit en grafische vormgeving zijn de basis van het bedrijf en mogen meer op de voorgrond treden, al blijft de specialisatie op het gebied van online media aanwezig. Een creatieveling die graag de link legt met het internet : Creatievelink

Kan Creatievelinkg ook

iets voor jou betekenen?

Werkgebied

Het werkgebied van Creatievelink ligt voornamelijk in en rondom de gemeente Laarbeek. Er wordt veel werk verzet voor bedrijven uit Mariahout, Lieshout, Aarle-Rixtel en Beek en Donk.

Maar ook bedrijven in de omliggende gemeenten weten ons gelukkig te vinden wanneer ze op zoek zijn naar creativiteit. Van België tot aan Amsterdam wordt naar tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Creatievelink!

Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk, ook wanneer je niet in de regio bent gevestigd!

Afspraak maken? Bel 0492-772200

Gemeente Laarbeek
0
Regio Helmond/Eindhoven
0
Regio Gemert/Bakel
0
Regio Meierijstad
0
Overig
0
Kan Creatievelink iets voor jou betekenen?