0

Logo ontwerp Beek en Donk

door Creatievelink

Creatievelink

Logo laten ontwerpen in de regio Beek en Donk

Is je oude logo toe aan vernieuwing? Of ben je bezig met het opstarten van een nieuw bedrijf in Beek en Donk en wil je een logo laten ontwerpen? Dan is het tijd om Creatievelink in te schakelen. Creatievelink Vormgeving en Webdesign is een professioneel maar kleinschalig reclamebureau gevestigd in Aarle-Rixtel, op steenworp afstand van Beek en Donk.

Gewoon rechtstreeks aan tafel met de vormgever. Dat is waar Creatievelink voor staat.
Creatievelink is René van der Linden. En René van der Linden is jouw creatieve link voor een erlijk advies, persoonlijk contact en een no-nonsense houding. Ik kom graag voor jou naar Beek en Donk en deins niet terug om de vinger op de zere plek te leggen of jou een spiegel voor te houden. Zodat ik een goed beeld krijg van jouw bedrijf. Ik wil weten wie je bent, waar je bedrijf voor staat, waar je naar toe wilt en wie je potentiële klanten zijn. Op basis van al die informatie ga ik aan de slag om voor jou een unieke en professionele uitstraling te creëren. Beginnend met het ontwerp van een herkenbaar logo. 

Is jouw logo dus toe aan een nieuwe uitstraling, of staat jouw bedrijf in Beek en Donk in de startblokken maar heb je nog geen logo? Creatievelink helpt je graag op weg met het ontwerpen van een logo. Bel gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak om eens kennis te maken.

Kan Creatievelink iets voor jou betekenen?