0

Logo ontwerpen Laarbeek

door Creatievelink

Creatievelink

Een nieuw logo laten ontwerpen en gevestigd in Laarbeek?

Sta je op het punt een nieuw bedrijf te starten? Dan is het heel erg belangrijk dat je meteen een goede indruk maakt. Een goed logo laten ontwerpen en een bijhorende huisstijl zorgen ervoor dat je direct de gewenste professionaliteit uitstraalt. Creatievelink vormgeving en webdesign, gevestigd in Aarle-Rixtel in de gemeente Laarbeek, is naast het ontwerpen van websites ook gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's en huisstijlen.

Waar moet een goed logo aan voldoen?
Vanuit het kantoor van Creatievelink in Aarle-Rixtel ontwerp ik regelmatig logo's voor bedrijven uit Laarbeek. Een logo is sterk onderhevig aan een persoonlijke smaak. Over smaak valt niet te twisten. Maar als we de persoonlijke smaak weglaten, zijn er nog een aantal factoren waar een goed logo aan moet voldoen.

1. Herkenbaarheid
Een logo moet herkenbaar zijn. Een goed logo bevat elementen die op eenvoudige wijze benoemd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de M van McDonalds.

2. Representatief
Een goed logo moet het gevoel van het bedrijf uitstralen door middel van de vorm en inhoud van het logo.

3. Schaalbaarheid
Een logo moet ongeacht de grootte zijn kracht behouden. Of het nu op een visitekaartje of op een groot reclamebord is.

4. Effectief in zwart-wit
Ook wanneer je logo in slechts één kleur wordt uitgevoerd, moet de vorm van het logo nog steeds krachtig zijn.

Creatievelink vormgeving en webdesign uit Laarbeek weet goed om te gaan met deze factoren om voor jou een sterk en goed logo te ontwerpen. Ben je op zoek naar een professioneel logo tegen een scherpe prijs, neem dan eens contact op met Creatievelink. 

Kan Creatievelink iets voor jou betekenen?