0

Ontwerp van logo's

Creatievelink spant de kroon

Een nieuwe identiteit start met

een logo van Creatievelink

Een goed logo is makkelijk te herkennen, makkelijk te onthouden en maakt in één opslag duidelijk waar het over gaat. Alles moet kloppen: de kleuren, de vormen en de gebruikte lettertypes. Een goed logo ziet er professioneel uit. Daarom is het ook verstandig om een logo te laten ontwerpen door de professional in plaats van zelf aan de slag te gaan. Creatievelink helpt je graag in dit proces.

Je wordt door Creatievelink niet overspoeld met een stortvloed aan ontwerpen waardoor je alleen maar aan het twijfelen wordt gebracht. De kracht zit juist in het neerzetten van één of twee concepten die sterk zijn. Minder keuze betekent ook minder twijfels, wat de weg naar jouw perfecte logo alleen maar ten goede komt. Uiteraard kunnen er onbeperkt correctierondes plaats vinden, net zo lang tot het ontwerp helemaal naar wens is.

Overleg

Goed overleg is noodzakelijk. Wie ben jij en hoe ziet je organisatie er uit? Welk imago en welke identiteit wil je naar buiten toe uitstralen?

Richting bepalen

Zijn er elementen die terug moeten komen in het logo? Wil je een beeldmerk in het logo of juist niet? Wat doet de concurrentie in jouw branche en hoe kunnen we jouw bedrijf laten opvallen?

Ontwerpfase

Laat je verrassen wanneer de ideeën en kleurstellingen visueel worden. Je ontvangt het concept van het logo. Waar nodig wordt bijgeschaafd.

Oplevering

De eerste stap van een nieuwe identiteit en uitstraling is gezet, dus de vlag mag uit! Na goedkeuring krijg je het logo digitaal aangeleverd in de meest belangrijke bestandsformaten.

Benieuwd naar ontwerpen van Creatievelink?

Bekijk de portfolio!
Contact

Is je interesse gewekt?

Dan is het wellicht een goed idee om samen eens om de tafel te gaan. Wie weet past Creatievelink ook bij jou voor het ontwerp van een logo. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kom je snel alles te weten over de denkwijze, werkwijze en persoon achter Creatievelink. Bel gerust voor een afspraak naar 0492-772200 of stuur een e-mail naar info@creatievelink.com.

Interesse in logo ontwerp door Creatievelink?