0

Goedkope website

Snel online bij creatievelink

een professionele en

goedkope website

Creatievelink heeft een eigen systeem ontwikkeld waarmee websites met een professionele uitstraling aangeboden kunnen worden, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Daardoor is deze zogenaamde lowbudget website uitermate geschikt voor starters, zzp'ers, het MKB en verenigingen. Ondanks het scherpe tarief sta je binnen enkele dagen online met een professionele website compleet in jouw eigen huisstijl. De lowbudget website is volledige responsive opgebouwd, zodat je website ook op een smartphone en tablet netjes weergegeven wordt. Via het bijhorende CMS systeem kun je eenvoudig zelf teksten, foto's en pagina's beheren.

Vooraf worden uitvoerig je wensen doorgesproken. Vervolgens wordt het systeem geinstalleerd en wordt de website helemaal voor je opgebouwt. Dat hoef je dus niet zelf te doen! Creatievelink zorgt er uiteraard voor dat de website helemaal wordt aangepast aan je eigen huisstijl. Wanneer de website is afgerond, krijg je uitvoerig uitleg hoe het beheer-systeem werkt. Ben je na verloop van tijd vergeten hoe het ook alweer werkte, dan kun je te allen tijde gewoon contact opnemen.

Goedkope website nodig?

Wel een mooie en professionele website nodig, maar niet de hoofdprijs betalen? Creatievelink heeft de oplossing!

Maak een afspraak
Snel opgeleverd

Door het vaste stramien staat een lowbudget website snel online!

Eenvoudig beheer

Zelf de website aanpassen met een eenvoudige Content Management Systeem is een fluitje van een cent.

Volledig responsive

De website is zowel op PC, laptop, tablet als smartphone goed te bekijken.

Enkele voorbeelden

van lowbudget websites

Fietspumpke.nl
Ben je toe aan een nieuwe fiets? Of heb je een goede fiets, maar kan deze wel wat aandacht gebruiken? Dan ben je bij ít Pumpke aan het goede adres.
www.fietspumpke.nl
Fietsenwinkel 't Pumpke
lowbudget website
Laarbeekslandschap.nl
Of het nu gaat om de aanleg van een bloemrijke akkerrand, het snoeien van fruitbomen, het onderhoud van knotwilgen of het beschermen van de weidevogels op het land, het Laarbeeks Landschap onderhoudt in nauwe samenwerking met grondbezitters en belangenorganisaties het natuurlandschap in het buitengebied van Laarbeek.
www.laarbeekslandschap.nl
Laarbeeks Landschap
lowbudget website
Aarleonderneemt.nl
Aarle Onderneemt is een platform in Aarle-Rixtel waar ondernemers elkaar ontmoeten, kennis delen, verbinden en actief bijdragen aan een positief leef- en werkklimaat, nu en in de toekomst.
www.aarleonderneemt.nl
Aarle Onderneemt
lowbudget website
Victorystaffs.nl
Victory Staffs is een zeer professionele hondenkennel en uniek hondenpension in gemeente Laarbeek. Dennis en Carla van der Linden zijn al jaren op zeer gepassioneerde wijze actief bezig om de best mogelijke opvang voor uw hond te realiseren.
www.victorystaffs.nl
Victory Staffs
lowbudget website
Vanheeschtaxaties.nl
Taxatie- en adviesbureau Van Heesch is actief in agrarisch en landelijk vastgoed.
www.vanheeschtaxaties.nl
Van Heesch Taxatie & Adviesbureau
lowbudget website
Bertloerakker.nl
Beeldend kunstenaar Bert Loerakker.
www.bertloerakker.nl
Bert Loerakker
lowbudget website
Tpress.be
T-Press is de partner die je nodig hebt als het aankomt op sport- & reclamemateriaal. Gevestigd in het Belgische Bornem.
www.tpress.be
Tpress
lowbudget website
Pandilla.nl
Stichting Pandilla Ontwikkelingshulp, kortweg SPO, zet zich in voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in de Indiase deelstaat Andhra Pradesh.
www.pandilla.nl
Stichting Pandilla
lowbudget website
Goedkope professionele website laten maken?