0

Webdesign

Snel online met creatievelink

een professionele

website laten bouwen

De meeste door Creatievelink gerealiseerde websites zijn maatwerk, schaalbaar en geschikt voor de lange termijn. Ze zijn uniek en persoonlijk. Dat is waar Creatievelink voor staat.

Creatievelink zorgt voor goed werkende websites. Jouw doelgroep moet de informatie vinden die ze zoeken, en het liefst ook overgaan tot de gewenste actie. Jouw voorkeuren worden graag gecombineerd met de kennis van Creatievelink.

Inventarisatie

Elkaar leren kennen. Bespreken wat je met je website wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht je waarde aan, maar ook wat vind je mooi? Zoveel mogelijk informatie vergaren is in deze fase belangrijk.

Ontwerpen

Tijd om aan de slag te gaan met de verkregen informatie: het visuele ontwerp. Te beginnen met de homepage. Wanneer deze naar wens is, volgen de onderliggende pagina's.

Bouwen

Zodra alle grafische ontwerpen voor de verschillende pagina's zijn goedgekeurd gaat de bouw van je website van start. Het ontwerp komt zo tot leven en wordt interactief.

Testen & Live

Zodra de website (bijna) klaar is voor oplevering, is het tijd om deze grondig te testen. Alles moet goed werken. De voorkant maar ook een eventuele achterkant. Daarna gaat je website live!

Enkele voordelen van

webdesign bij Creatievelink

Vaste prijs
Je wilt niet voor verassingen komen te staan, daarom spreken we vooraf een vaste prijs af voor het gehele project.
één aanspreekpunt
Kleinschaligheid brengt zeker voordelen met zich mee. Je hebt slechts één aanspreekpunt waardoor er snel geschakeld kan worden.
Blijf up-to-date
Speciaal voor Wordpress websites heeft Creatievelink een zeer gewaardeerd onderhoudspakket in huis om de veiligheid van je website te optimaliseren.
Website laten maken?