0

Webshop

Snel online met creatievelink

een professionele

webshop laten bouwen

Creatievelink werkt al jaren uitsluitend met professionele webshop software.
Cs-Cart is daarbij onze topfavoriet, één van de meest toonaangevende webshop-softwarepakketten die momenteel voor handen is. Daarnaast zijn we ook Authorized Reseller van dit product. Deze webwinkelsoftware is zeer goed geoptimaliseerd voor zoekmachines en ondersteunt de meest gangbare Nederlandse betaalsystemen, zoals iDeal.

Waarom Cs-Cart? Creatievelink heeft de afgelopen jaren diverse professionele software pakketten met elkaar vergeleken, waarbij maar één pakket echt aan alle eisen voldeed, en dat is CS-Cart. Het is eenvoudig, zeer uitgebreid, en zeer goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast heeft het als grote voordeel dat het veel sneller software is dan het veel gebruikte Magento.

Inventarisatie

Elkaar leren kennen. Bespreken wat je met je webwinkel wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht je waarde aan, maar ook wat vind je mooi? Zoveel mogelijk informatie vergaren is in deze fase belangrijk.

Ontwerpen

Tijd om aan de slag te gaan met de verkregen informatie: het visuele ontwerp. Te beginnen met de homepage. Wanneer deze naar wens is, volgen de onderliggende pagina's.

Bouwen

Zodra alle grafische ontwerpen voor de verschillende pagina's zijn goedgekeurd gaat de bouw van je webwinkel van start. Het ontwerp komt zo tot leven en wordt interactief.

Testen & Live

Zodra de webshop (bijna) klaar is voor oplevering, is het tijd om deze grondig te testen. Alles moet goed werken. De voorkant maar ook een eventuele achterkant. Daarna gaat je webshop live!

Enkele voordelen van

een webshop van Creatievelink

Vaste prijs
Je wilt niet voor verassingen komen te staan, daarom spreken we vooraf een vaste prijs af voor het gehele project.
één aanspreekpunt
Kleinschaligheid brengt zeker voordelen met zich mee. Je hebt slechts één aanspreekpunt waardoor er snel geschakeld kan worden.
Eenvoud
Prettige en eenvoudige software waarmee je je eigen webshop kunt beheren. Een product toevoegen was nog nooit zo eenvoudig!
Webshop laten bouwen?